divendres, 23 de maig del 2008

Sempre hi haurà una cançó, Roser MORENO

En el llibre Sempre hi haurà una cançó, la Zènia, la protagonista va madurant poc a poc, i va adonat-se de moltes coses de la vida. Els seus pares es separen i cadascú troba una parella, i la mare té un fill amb en Nasi que es diu Otger; i el pare està amb l'Helena, una professora d'anglès, amb el seu fill Guillem.
La Zènia en aquest llibre passa dels tretze anys als disset anys. En aquest anys la Zènia evoluciona poc a poc.
Deixa els estudis i se'n va a viure a un pis amb en Pol, un noi que coneix. Al cap d'un temps el seu pare l'anima a tornar amb els estudis, i hi torna.
S'enamora d'uns quants nois, en Martí, en Pol... També coneix a en Ferran un amic del seu pare, que durant un temps tenen un "lio", però després es donen compte que allò no anirà a parar a enlloc. Al final de la història en Ferran mor de la sida.
Personalment aquest llibre m'ha agradat molt. Són d'aquells que no pots parar de llegir-los. El recomano a tothom, és un bon llibre.

2 comentaris:

Esther ha dit...

Aquest llibre va ser publicat ja fa uns quants anys, de fet no hem trobat cap fotografia perquè ja no l'editen... Tot i així, és curiós veure com el tema de què tracta està, ara més que mai, a l'ordre del dia.

vero ha dit...

com es qe no hi ha foto?
tindries que ficar-ne una.