dijous, 29 de maig del 2008

Les flors salvatges, Montserrat CANELA GARAYOA


A la costa sud-est d'Irlanda, de l'any 1916, un grup de rebels dirigits per en Tim O'Farrell recullen un carregament d'armes que ha naufragat i està enfonsat a la platja, amb l'ajuda dels habitants del poble de Ballymore. Però quan els rebels intenten fugir, un grup de soldats britànics els capturen, a més a més també capturen a en Sean, un jove del poble, que evita que un soldat dispari un segon tret a en Tim, ja ferit per l'anterior tret. De camí al centre de presoners, en Sean i els ajudants d'en Tim fugen. Quan estan fora de perill, organitzen les misions i ordenen que, el Sean vagi a entregar informació a uns rebels de Dublín. Allà en Sean descobreix que en Tim està ingressat a l'hospital del poble, i ell i els seus companys rebels el rescaten. Quan en Tim es recupera ordena a tots els grups rebels irlandesos que han de donar el cop final, encara que els costi la vida. Tots els rebels es col·lquen a llocs estratègics de Dubín donant-ho tot per aconseguir la llibertat.
Si voleu saber com acaba la història d'en Sean haureu de llegir aquest llibre tant aventurer, que segur que us agradarà.

2 comentaris:

Esther ha dit...

Pel que expliques sembla que has triat un llibre molt emocionant i amb molta acció. Creus que seria possible que se'n fes una pel·lícula?

vero ha dit...

Aquest llibre el roger va tardar molt en llegir-lo, però sembla que a valgut la pena.