divendres, 16 de maig del 2008

¡És ella!, Frederic MOMPOU

El protagonista (Carles) és un noi, que té dues germanes bessones i la seva mare i el seu pare estan separats. La seva mare no té parella en canvi el pare sí.
A en Carles no li agrada gens com és la seva mare perquè el seu comportament és esbojarrat i decideix anar a la psicòloga de l'institut perquè vol explicar-li.
La psicòloga li fa un tractament que dura uns dies i se n'adona que el noi descriu a la mare amb molts defectes, i que aquestes característiques que no soporta son les mateixes que les d'en Carles.
El pare d'en Carles i la seva parella comentes a les bessones I a en Carles que la parella del pare esta embarassada.
La mare d'en Carles en enterar-se per les germanes bessones, s'enfada s'enfada amb el seu fill comença a renyar a en Carles per no haver-li explicat.
La mare s'assabenta que el fill no l'aguanta i que va a la psicòloga, llavors la mare decideix anar també ala psicòloga per comentar-li que el seu fill no l'aguanta, la psicòloga s'adona que els dos són exactament iguals, i aquí s'acaba l'historia.
El final no m'agrada gens,perque et deixa en la part més interessant...m'agés agradat que el llibre sigués amb l'historia...
La meva nota es un 5'5.
El recomano per la gent que li agrada saver com solucionar problemes... I no el recomano per la gent que li agrada més el misteri o la intriga...
No te gens d'emoció, es tot el llibre mes o menys de lo mateix.