dijous, 29 de maig del 2008

Alexandra, Lola GANDARA


Alexandra és una novel·la d'intriga que ens explica que no tothom és tal com ens l'imaginem.
Alexandra és una noia que desapareix una nit de concert. Els seus amics la comencen a buscar. Els seus amics es diuen: Patty, Susana i Dídac. Els seus companys comencen a buscar-la, troben pistes però arriba un moment que en quan arriben al cementiri i veuen la seva tomba decideixen deixar córrer la seva desaparició.
Només la Patty la segueix buscant. L'Alfons que és el servent de la Matilde, diu a la Patty tota la història del que va passar quan l'Alexandra era petita.
El marit de la Matilde resulta que va tenir un fill amb l'Alexandra, la nena que van tenir era la companya de classe de tots ells. La Matilde es va enterar de que Alexandra (mare) i el seu marit van estar junts. El que no sabia és que havien tingut una filla.
Una nit en què Alexandra (mare) i el marit de la Matilde actuaven (cantaven òpera), va haver un incendi que va començar on dormia l'Alexandra (filla), i la seva mare va anar corrents a buscar-la. Enmig de les flames va agafar a la nena, i l'Alexandra mare i l'Alexandra filla van aconseguir sortir de les flames. El que no en va sortir va ser el marit de la Matilde, ell va donar-li la nena a l'Alfons però es va quedar atrapat entre aquelles flames.
Alexandra mare va quedar totalment desfigurada i li va donar la nena al Alfons per a que la cuidés, ja que pensava que es moriria. Alexandra mare no es va morir però com ningú la podia veure tan desfigurada va operar-se de tota la cara i es va gastar tots els diners que tenia.
Aquesta novel·la la recomano perquè es molt intrigant i molt maca. És apta per a tothom: adults i joves.

3 comentaris:

Sonia ha dit...

Tal com m'han explicat, aquest llibre és bastant intrigant i engancha molt.
A mi m'ha resultat que està bastant bé...podría ser un bon llibre per llegir en moments d'avorriment pel que m'han dit.
Petons

Esther ha dit...

Crec que aquest llibre narra per sobre de tot una història d'amistat. A partir d'un fet concret explica qui són els amics de veritat, i com de vegades et pots sorpredre (grata o ingratament) amb les persones.

vero ha dit...

Aquest llibre és el que he agafat avui quina pena no poder-lo acabar. potesr el compro per l'istiu