divendres, 29 de febrer del 2008

Quadern de Berga


El quadern de Berga m'ha semblat un llibre molt entretingut, però al principi del llibre em va semblar una mica avorrit, perquè és tota l'estona el mateix.
El millor personatje és el David, perquè considero que és qui millor s'ha portat amb la Blanca i l'ha ajudat en els moments més difícils.

L'autor ens visita:



11 comentaris:

paulita ha dit...

el quadern de berga es molt entretingut sobre tot per la relacio que hi ha entre la Blanca i en David , però em va semblar molt aburrida la part en que van cap a berga i recorda els moments que va pasar despres de sis anys.

maria jimenez freixes ha dit...

a mi el quadern de berga no m'ha entusiasmat gaire no es d'aquells llibres que t'hi enganxes a mi personalment no m'ha agradat i si que esta be per que parla de temas que interesen als adolecents com l'omosexualitat etc... pero a mi no m'ha enganxat gaire la veritat .

Maria Jimenez

Marc Farriols ha dit...

El quadern de berga els primers dies em va semblar molt aburrit però a mesura que anava pasan els dies i anava avançant el llibre em semblar més interesant.
Han agut temes interesants com la historia del David i la Blanca.
En general ma agradat.

Naiara Zarate ha dit...

Jo estic completamen d'acord amb en Marc, peò a mi el final no m'acava d'agradar perquè penso que han volgut acabar el llibre massa ràpid. Tambe crec que la Maria te rao amb els temes dels adolescents com l'homosexualitat...

NAIARA ZARATE

Aina ha dit...

Bé a mi el quadern de Berga m'ha agradat bastant el que més m'ha agradat és el "feeling" que hi ha amb el David i la Blanca al principi de tot no cal dir que després s'enrrollen i tal però el que t'atrau de la novel·la és això a part dels problemes que té el pare.
Jo no el vaig acabar d'entendre del tot però no està malamant.
En quant a l'autor...
Al principi semblava un maleducat i un pre-potent però està clar que la vista enganya.
És un tio 10!
És molt simpàtic i divertit en quant la manera de ser

Petons

Aina

Laia ha dit...

no es tracta d'un dels llibres que m'hagi agradat més, però es entretingut.

dambari ha dit...

A mi aquet llibre no m'ha agradat gaire.Tampoc m'ha entusiasmat.
Depend del tema esta be.

simó ha dit...

A mi el quadern de berga , m'ha agradat el principi , la historia tampoc es que sigui dolenta , però mentres vas llegint la historia a mi sa ma fet interesant , en una cosa estic d'acord amb la naiara el final no es que m'agi agradat , però en general el llibre esta bé.

xeima ha dit...

el lliibre era una miicaa avorriit però va estaa bé.

xeima:)

vero ha dit...

si surtia jo, molt maques les fotos!

Sonia ha dit...

Aquest llibre, he de dir que a les primeres pàgines no em va agradar molt...però a mesura que vaig anar llegint cada vegada més, vaig poder comprovar que m'enganchava més i més i semblava força divertit.
No és dels millors que he llegit, però tampoc està tant malament.