dimecres, 13 de febrer del 2008

Benvinguts!

Aquest bloc ha estat creat especialment per als alumnes de la classe de 2n d’ESO de l’IES Mediterrània del Masnou (Curs 2007-2008). La idea és que tots estem junts en un mateix viatge, i és per això que ens proposem deixar un diari de les nostres aventures, es tracta d'un quadern de bitàcola.

Durant l’últim trimestre de curs llegirem per plaer, per curiositat, provant diferents autors i gèneres fins a trobar allò que realment ens agrada. Per tant, primera suggerència: si un llibre no us agrada, deixeu-lo a mitges. Hi ha moltíssims llibres per llegir, i no es pot perdre el temps amb aquells que no ens porten enlloc.
Quan trobeu un llibre que realment creieu que val la pena compartiu-lo. Digueu-nos el títol, l’autor, l’editorial, el tema… però no ens expliqueu el final!!!

2 comentaris:

Jordi Floriach Clark ha dit...

Hola!

Jo una vegada vaig llegir un llibre bastant lleuger, però (107 pàgines).

Aqui la informació:

Títol: La pedra màgica
Autor: Miquel Fañanàs
Editorial: Editorial cruïlla

Es a partir de 12 anys, el vaig llegir fa molt de temps jo.

Va sobre un diamant mundiament famós, anomenat Tiffany a Nova York.

Un espectacular robatori al Palau de la Virreina, una troballa insòlita dins un contenidor de brossa, persecucions i sorpreses se succeeixen en aquesta hitòria.

Laia ha dit...

Hola!!!!!!

Una vegada el meu pare em va deixar un llibre per llegir de quan ell era jove.

informació:

TITOL:

DE MICA EN MICA S'OMPLE LA PICA

AUTOR:

JAUME FUSTER

EDITORIAL:

EDICIONS 62 (alomillor el trobeu per una altre)

Espero que us agradi.

novel.la catalana de intriga.

A De mica en mica somple la pica descobrireu un protagonista una mica desvergonyit, una rossa, uns peixos grossos que se la saben molt llarga, uns pinxos de barris baixos,molts diners pel mig,sobretot, molta acció. També podeu fer un recorregut turí­stic per diverses ciutats dEuropa o, si ho preferiu, visitar els indrets més emblemàtics de Barcelona, tot,això clar, de la mà del protagonista, lEnric Vidal, un bretol capaç de tot per una mica de calers, que intenta, sigui com sigui, que la mafia no li carregui els morts.